Ana Sayfa

 
 

Haberler.Com - Haber - 8 Temmuz 2012

 

 

"Kötü Yol" Filminin Çekimleri Tamamlandı

 

        

Orhan Kemal'in "Kötü Yol" romanından esinlenen dizi film çekimlerinin Kozan bölümü tamamlandı.

Çamaşırcı bir kızın 1965 yılında Çukurova'dan çıkıp İstanbul'da başarıya ulaşmasını konu alan Orhan Kemal'in "Kötü Yol" romanından esinlenen dizi film çekimlerinin Kozan bölümü tamamlandı.

Kanal D'de önümüzdeki günlerde başlayacak olan ve başrollerini Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum'un paylaştıkları 'Kötü Yol' dizisinin Kozan bölümü, Mahmutlu Mahallesi, Yaverin Konağı, Bulduklu Köyü, Kadirli Caddesi, Hacı Muhtar Konağı ve Cami Kebir Caddesi'nde çekilerek tamamlandı. Dizinin çekimlerine Adana ve İstanbul'da devam edileceği öğrenildi.

Gold Film tarafında çekilen ve Orhan Kemal'in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan "Kötü Yol"un hikayesi, 1960'lı yılların İstanbul'unda, Yeşilçam'da geçiyor.

DİZİNİN ÖYKÜSÜ

Yıl 1965 Çamaşırcı Ayşe Kadın'ın büyük kızı Nuran, çevresi tarafından sürekli güzelliği övülen ve artist namzeti olarak görülen fakir bir kızdır. Bir gün, ağabeyi İhsan tarafından yüklü bir başlık parası karşılığında Bedir Ağa'ya satılır. Nuran'ın tek kurtuluş ümidi, büyük bir aşkla sevdiği şoför Reşattır. Fakat evlilik hayalleri kurduğu Reşat'ın onu patronunun karısıyla aldattığını öğrenince İstanbul'a kaçıp, hep ona söylenen, arada sırada kendisinin de hayalini kurduğu şeyi yapmaya; yani bir sinema yıldızı olmaya karar verir. Adana kökenli bir rejisör olan Kenan Yılmazer, İstanbul'da Nuran'ın elinden tutarak ona bir şans verir ve şöhret basamaklarına ilk adımını atmasını sağlar. Ancak ne Reşat ne de ağabeyi İhsan, Nuran'ın peşini bırakmayacaktır.

Dizide Nuran karakterini canlandıran Şükran Ovalı, Kozan'da yapılan çekimleri süresinde, Kozan'dan çok memnun kaldıklarını belirterek, "Kozan'ın sıcakkanlı insanlarına göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı da teşekkür ederim" dedi. - Adana

 
 
   
   
   
   
   

info@orhankemal.org